Meteen naar de inhoud

De Klimaatklassieker wordt mogelijk gemaakt door onze partners!

Met jouw organisatie een bijdrage leveren aan het klimaat, gezondheid en een sportieve teamprestatie neerzetten? Informeer naar de partner mogelijkheden via info@cycling4climate.nl of check hieronder ons partnerdossier.

United Care vzw

Jouw logo hier?

en wel hierom: ⤵️

team antea group

Antea Group is een internationaal werkend ingenieurs- en adviesbureau. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland, maar ook innovatieve oplossingen op het gebied van data, sensoring en IT. Hiermee dragen wij bij aan de ontwikkeling van infra, woonwijken of waterwerken. Maar ook aan vraagstukken rondom klimaatadaptatie, energietransitie en de vervangingsopgave. Wij denken kritisch mee en altijd vanuit de mindset om samen voor het beste resultaat te gaan. Op deze manier anticiperen wij al 70 jaar op de vragen van vandaag en de oplossingen voor morgen.

Wij geloven in duurzame en innovatieve dienstverlening enerzijds en een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering anderzijds. Zo zijn wij onderdeel van een wereldwijde groep leidende bedrijven die kiezen voor ambitieuze klimaatactie: het Science-Based Targets initiatief. Tevens zijn wij het thuis van trotse ingenieurs én een grote groep fietsfanaten. Wij steunen de Climate Classic dan ook van harte, als sponsor en door deel te nemen.

Samen maken we de wereld elke dag een stukje mooier.

Mediapartner:

ChangeInc

Alles wat je om je heen ziet is bedacht door mensen zoals jij en ik. De bedrijven, de economie, het systeem. Het is niet iets wat er nou eenmaal is, en altijd zal blijven… Nee, het is iets wat altijd in beweging is, en in beweging wordt gezet door mensen. Mensen die nieuwe manieren vinden, nieuwe kansen zien, niet genoegen nemen met de status quo. Omdat het nou eenmaal beter kan, duurzamer, gezonder, eerlijker, winstgevender.


Voor al deze mensen, die bij al die bedrijven werken die niet wachten op de toekomst maar ‘m zelf willen vormgeven, is er een platform. Het veranderingsplatform voor het bedrijfsleven van morgen. Bedrijven waar verandering niet een agendapunt is, maar een businessmodel.

Verander mee op change.inc, wij doen mee: Zie bijvoorbeeld dit artikel over transport en mobiliteit.