Meteen naar de inhoud

Veelgestelde vragen

Het komt wel eens voor dat een deelnemer na inschrijving geen bevestiging krijgt, maar wel gewoon ingeschreven is. Stuur even een mailtje naar info@cycling4climate.nl zodat wij het voor je kunnen checken. Indien je ingeschreven staat, zorgen wij ervoor dat je alsnog het e-ticket ontvangt op het door jou opgegeven mailadres.

Dit is geen enkel probleem. Tot twee weken voor het evenement kun je een mailtje sturen naar info@cycling4climate.nl om je oude ticket te laten refunden. Je kunt in je dashboard zelf een nieuw ticket kopen.

Leuk! Stuur ons een mail (info@cycling4climate.nl) en we gaan het voor je regelen.

Je kunt je uiterlijk t/m vrijdag 22 september inschrijven. Maar let op: vol is vol…

Kies tijdens de inschrijving voor hetzelfde tijdslot en dan komt het vast goed! Mits jullie elkaar niet uit het oog verliezen tijdens de tocht natuurlijk.

Weet je het echt zeker? De Klimaatklassieker is a ‘life changing event’, dus ik zou er nog een nachtje over slapen. Mocht je toch echt vastbesloten zijn dat het dit jaar niet lukt… dan vinden we dat natuurlijk erg jammer.

Bij annulering tot 10 dagen voor het evenement (tot 13 september 2023) bedragen de annuleringskosten het bedrag van de door jou aangeschafte wielerkleding. Dit dekt onze kosten voor het shirt en de sokken (ivm voorbestellen), verzend- en administratiekosten. Indien je een plaatsvervanger weet te vinden zijn er geen annuleringskosten verschuldigd. Let wel: het wielershirt kan niet meer qua maat worden geruild bij een plaatsvervanger. 

Vanaf 10 dagen (vanaf 14 september 2023) bedragen de annuleringskosten 100%. In alle gevallen sturen we je bijbestelde merchandise per post toe.

Zoek in je mailbox naar een mail van info@cycling4climate.nl. Kun je de mail niet vinden? Stuur dan een mailtje met jouw gegevens naar info@cycling4climate.nl. Wij zoeken de tickets voor je op en sturen ze opnieuw naar het door jou opgegeven mailadres.

Natuurlijk niet. Klimaatverandering is van ons allemaal, dus iedereen kan meefietsen. Kinderen (tot 18 jaar) dienen altijd onder begeleiding te fietsen van een volwassene (18+). 

Natuurlijk kun je de tocht ook met zijn tweeën fietsen (elk de helft): 180 kilometer is immers ook een mooi eind. Als je dan een elektrische auto deelt, heb je je vervoer en bagage probleem ook opgelost! In verband met eten en shirt en sokken dien je je wel allebei in te schrijven.

Waarschijnlijk niet, dus neem voor de zekerheid een battery-pack en oplaadsnoertje mee!

De route wordt niet uitgepijld. We vertrouwen erop dat alle deelnemers met een garmin of andere fietsnavigatie uit de voeten kunnen. 

De final routes sturen we nog toe en komen op de website te staan. Op de pauze locaties zal eenvoudige technische ondersteuning zijn. Zorg er dus voor dat je fiets, en jijzelf, in topconditie zijn!

De route eindigt in Antwerpen. 

De kleding ligt voor je klaar bij de startlocatie.

Bedrijventeams krijgen hun tenues twee weken voor de tocht toegestuurd.

globalcore_high_def